• Gentleman Yacht since 1916
  26 meter
 • Interieur
  Miró Gentleman Yacht
 • Route Limburgeois
  Nederland, België & Duitsland
 • Winterhotel Maastricht
  2 persoons luxe hut..2 persons Luxury cabin
 • Route Ravel
  Fiets - & vaar vakanties
 • Maastricht - Parijs
  Chateau de Pierrefonds

e-Bike, Fiets- Vaar vakantie

Willems Route Limburg Sensationeel 

        Dream IDo,iWith Dutch Paradise   

3 Landen tour Limburg - Wallonië - Vlaanderen

Met het Luxe Boutique Hotel Yacht Miró *****

Te boeken voor induviduele Gasten en voor kleine groepen Max.10 personen 

Fietsparadijs Limburg de Kwalitatief best verzorgde en best bewegwijzerde Fietspaden van Europa.

maasvallei

Prachtige Oude steden en dorpen : Maastricht / Kanne - Luik - Voeren – Kanne / Riemst - Rekem- Maasmechelen - Bree - Achel - Stevensweert - Maaseik - Thorn – Maastricht

Afvaart elke zaterdag In 2024 van April tot Sept.
20 April - 27 April – 04 Mei 11 Mei– 18 Mei - 25 Mei – 01 Juni – 08 Juni– 15 Juni– 22 Juni–
29 Juni – 06 Juni - 13 July - 20 July – 27 Juy – 03 Aug
– 10 Aug – 17 Aug – 24 Aug – 31 Aug.
- 07 Sept.- 14 Sept.-

Reisduur: 7 dagen - Mooie Vlakke Fiets routes - Moeilijkheid graad 1 / 2
Gegarandeerde afvaarten op elke geplande zaterdag    

- Echt elke dag een ander prachtig historisch landschap.

Inclusief is Fietshuur   
First Class  E-Bike 

ISY  e Trekking 7.5 ***** e-bike Luxe Model met  400 amp accu – 8 versnellingen, super sterke midden motor ( Bosch system ) - traploos, verstelbaar stuur & Gell zadel – terugtrap rem + 2 Hand hydraulische +  2 fietstassen, regenponcho, fietscomputer, fietshelm, anti- lekbanden. en extra lage instap

Uitgebreide fiets- en routekaarten en toeristische info,s 

Individuele Tour of Groeps Reis Max.10 Gasten

Het Belgisch en Nederlands Limburg is een Fiets paradijs bij uitstek met meer dan 1800 km. autovrije fietspaden van uitstekende kwaliteit, super bewegwijzerd en met een voortreffelijke gastronomie,beroemd om zijn Verfijnde streekgerechten, Limburgse Vlaaien ,Talloze Belgische biersoorten en heerlijke Chocolade.

 
   

   yachtmirologo    Boutique Hotel Yacht - Est.1916
Dit prachtige Salon Yacht Miró ***** is meer dan 100 jaar in de vaart.
en ingeschrenen in het register RVEN als Historisch Varend Erfgoed 
En uw Fiets-Vaar avontuur begint op dit recent volledig gerestaureerde en nieuw gemotoriseerde Historische Salon Yacht.

De Fiets - Vaar vakantie begint in Kanne / Riemst (B) bij Maastricht, gekend om de wijn cultuur de vele historische Monumenten zoals Fort Eben Emael , de Mergel grotten en mooie kastelen, en natuurlijk Maastricht de Culturele en historische hoofdstad van Limburg . We starten onze Tour in Kanne dorp het mooiste dorpje van Vlaanderen ,in de directe omgeving van het Kasteel Neer Kanne en het Gouvernement waar de Europese verdragen van Maastricht werden ondertekend - en vlakbij het Kasteeltje st,Pieter ( Woonhuis ) van de wereldberoemde Violist en Orkestleider Andre Rieu .

Het Mooie Salon Yacht Miro***** Origineel Gentlemen Yacht since 1916 is hierbij uw luxe varende hotelletje dat u op uw reis zal begeleiden. En u een voortreffelijk logies bied zonder dat u elke dag koffers moet pakken om verder te kunnen fietsen . U fiets of wandelt op uw gemak zonder problemen tot u weer op de afgesproken plaats komt waar u de Miro***** weer aantreft . u kunt ook een fietsdag overslaan en een heerlijke dag in een lekkere dekstoel aan boord genieten van de vaartocht wat u wilt . en natuurlijk is er genoeg tijd voor museum of een stadsbezoek . U maakt een heerlijk afwisselende Fiets- Vaarvakantie door het dal van de Maas de Voerstreek en de 3 Limburgse landen, de Haspengouw, Hoge Kempen, en het Heerlijke Maasland

Aan boord zijn uitstekende Fiets & wandel kaarten en route beschrijvingen

Tourgegevens : 
Totale lengte van de tour per fiets ca. 225 km. Totale lengte per schip ca. 175 km. Vrijwel vlakke en enige lichtglooiende fietspaden en lokale wegen, .
Moeilijkheidsgraad 1 & 2. Mooie fietsroutes over uitstekend bewegwijzerende fietsroute Knooppunten Netwerk Limburg. Het kwalitatief beste Fietsroute netwerk van Europa. 

Langere of kortere Fiets routes zijn elke dag zondermeer mogelijk. Ook voor (Nordic) wandelaars zijn er vele mooie routes en mogelijkheden met vele interessante excursies.

1e dag (27 km) "Ontdek de Vurige steden"
Een Hartelijk welkom aan boord en een heerlijke Cruisevaart naar Luik - Angleur.
U komt met eigen vervoer naar Kanne / Riemst ( B ) nabij Maastricht. Inschepen om 12.00 uur in de Haven Kanne dorp , gereserveerde parkeerplaatsen zijn aanwezig . Aan boord beginnen we met een "hartelijk welkom", Feestelijke Bubbels ( Champagne ) uit eigen streek en tourbespreking. De fietsuitgave vindt plaats om ongeveer 14.00 uur. De fietsen worden voor iedereen persoonlijk afgesteld. Hierna varen we met de Miró***** richting Luik via de sluizen van Lanaye (18mtr. Verval).   Dit zijn de hoogste sluizen in de Maas en het is dan ook een imposante gebeurtenis. Verder via de sluizen van Vise door het mooie dal van Vise naar Monsin. We meren af in Luik Angleur echt midden in de historische Altstad. Het Diner is hier in Luik en 's avonds is er de gelegenheid voor een stadsrondleiding met de kapitein hij neemt u mee naar het beroemde Café Chantant Le Jardin des Ollivettes waar de Luikse volksmuziek en Franse Chansons de stemming bepalen.

2e dag : Angleur – Voeren – Kanne / Riemst ca. 25 of 45 km.
De Voerstreek ,fietsen en genieten met al je zintuigen. 
Vroeg in de morgen Gezellig Kapiteins ontbijt. Na het ontbijt is er ruimschoots gelegenheid voor een bezoek aan de beroemde zondagmarkt La Batte, de langste markt van België.   Hier gaan de fietsen van boord en beginnen we na de tourbespreking onze fiets tocht door het Maas -dal naar de mooie Voerstreek en het Historische Eijsden De kapitein wijst u op weg zodat u niet hoeft te zoeken. Een mooie landelijke Fiets- tocht langs de maas en door de Voerstreek Bij terugkomst aan boord in Kanne / Riemst is er Middag Thee / Koffie . hier in kanne is ook het diner in lokale restaurants en overnachten we aan de stadskade u kunt hier de avond verder besteden naar uw eigen idee of met de kapitein naar de Mergelgrotten. Of met een Gids het fort bezoeken .

3e dag: Fietstour - Lanaken - Maasmechelen - Bree ca.27 of 45 km.
Pluk de betovering in Limburg.
Ontbijt Cruise naar Gellik , en tourbespreking. De schipper heeft uw fiets al buiten boord gezet en de banden spanning gecontroleerd. Onze fiets tour gaat door Een betoverende wereld van legendarische kastelen wonderlijke sagen en een mysterieus verleden eeuwenoude verhalen spelen zich hier af tegen een sprookjesachtig decor van zoete bloesem plukvers fruit ,groene bossen en eindeloze vergezichten het Nationaal park hoge Kempen heeft je in zijn ban en laat je nooit meer los. We bezoeken de prachtige Middeleeuwse kasteel Alden Biesen en ruïne Pietersheim de parels van Limburg. in Maasmechelen Village komen we weer aan boord S, Avonds maken we van hier een mooie avondvaart naar Bree . Hier meren we af en overnachten we. s, avonds is het hier heerlijk wandelen door de kleine straatjes van dit kleine pittoreske stadje.

4e dag: Bree – Achelse kluis - Vesting Stevensweert ca. 25 of 45 km
Proef la dolce Vita in Limburg  
Een Heerlijk Ontbijt en Tourbespreking. De schipper heeft weer uw fiets buiten boord gezet en de banden spanning gecontroleerd. Het Nationaal Park Limburgse Kempen verrast je met mooie Fiets routes tussen uitgestrekte bossen indrukwekkende landduinen en mysterieuze vennen. We bezoeken de beroemde trappisten Abdij en brouwerij van Achel waar de Monniken u gastvrij onthalen op trappistenbier en vers gebakken brood . Prima fiets cafés langs de route en wil je niet zo ver vandaag ?? Dan kort u de route gewoon in en komt u weer aan boord. We varen s,middags naar het Vesting stadje Stevensweert hier overnachten we direct onder aan de stadsmuren van dit gezellige vestingstadje

5e dag: Thorn - Maaseik - Thorn ca. 29 0f 42 KM
Grenzeloos genieten in Limburg
Tijdens het ontbijt varen we naar het beroemde Museumstadje Thorn.  Na het ontbijt op de fiets en voert de fietsroute over de Grensmaas route tussen België en Nederland langs mooie oude boerderijen, - langs water en windmolens en stille dorpen en de mooie Limburgse meren naar de heerlijkheid Papenhoven en Maaseik verder gaat de fietstour Via het vestingstadje Aldeneik - Maasbracht en Wessem terug naar het beroemde witte museum stadje Thorn, Vergeet niet de goede gastronomie en de beroemde Belgische chocolade te proberen. Het oude Kloosterstadje Thorn is een waarlijk openlucht Museum en was tot de napoleontische tijd een zelfstandig mini staatje waar een Hoog adellijke Vorstin - Abdis regeerde. Hier ontmoet u de Miró***** uw varend Hotelletje afgemeerd aan de steiger buiten aan de stadswallen. Pannenkoeken zijn de specialiteit van Thorn . Het strand is hier prachtig en het zwemwater is kraakhelder. Hier overnachten we en het uitzicht over de Maasplassen is echt overweldigend. en 's Avonds is het hier heerlijk wandelen

6e dag: Thorn - Born - Maastricht ca. 45 km.
Luister in vervoering naar de stilte op het water.
's Morgens vroeg varen we tijdens een heerlijk ontbijt de zon tegemoet over de prachtige stille Limburgse Meren naar het bedrijvige Maasbracht . Hier passeren we het machtige sluizencomplexen aan het begin van het Juliana kanaal richting Born en daar start onze Fietstour. Via het landelijke dorpje Stein fietsen we langs prachtige appelgaarden naar het dorpje Elsloo met zijn mooie Kasteel hier kun je heerlijk lunchen of koffie drinken. Verder fietsen we door een prachtig bosrijk Limburgs land naar historisch  Kanne /Riemst en Maastricht. Op donderdag zijn alle winkels en musea geopend tot 21.00 uur 's avonds en laat Maastricht zich van zijn gezellige Bourgondische kant zien. 
wij zorgen voor Taxi transfer Van en Naar Maastricht  - Bij terugkeer op de Miró*****  nog een gezellig drankje op het met kaarslicht verlichte dek en kunnen we terug zien op een heerlijke Vakantie . 

7e dag: Terugreis
Na een heerlijk ontbijt om 10.00 uur, ontschepen en individuele terugreis. 

Het bijboeken van een extra nacht voor het begin of na afloop van de reis is beperkt mogelijk. Bel hiervoor met uw reisbureau of vraag dit aan reisleiding aan boord. Het diner ( niet Incl. ) is in gerenommeerde kleine plaatselijke restaurants . naar eigen keuze

Het meenemen van uw eigen fiets is beperkt mogelijk. ( Geen Korting)

Prijzen en Voorwaarden  
2024 Willems Route Limburg sensationeel:€ 895,-PP.
+ € 125 -pp Boord kas voor Lokale afdrachten,fietsverzekering,toeristenbelasting,energie
Toeslag,haven gelden en doorvaartrechten.Taxi Transfer donderdag avond Miró – Maastricht Miró.

Inclusief op deze tour:
• Welkomst Champagne of Café Complet
• Fiets- Vaarvakantie en / of wandel vakantie aan boord Hotel Yacht  Miró*****  (max. 10 gasten)
• 7 dagen 6 nachten basis HP = uitgebreid schippersontbijt en lunchpakket
• 2 persoons luxe comfort class de luxe buiten hut met dubbel bed, airco, CV,
sat TV, safe, eigen badkamer met douche, toilet en wastafel 
Sportmassage . apparaat - Fohn
• Bedlinnen en handdoeken. Maidservice
• Elke dag Kabine reiniging
• Afternoon Thee / Koffie en sweets.

• Incl. Fietshuur, First Class  e – Bike  de I:SY  e -Trekking 7.5 ***** luxe model met 400 Amp.accu – Bosch Midden Motor - Terugtraprem
+ 2 Hydraulische hand remmen, 2 zijtassen, extra lage instap,8 versnellingen, fietscomputer, Regenponcho, reparatiemateriaal,
   een dubbel  veiligheidsslot en  Fietshelm ,Speciale antielekbanden SwalbeE- Marathon +

• Uitgebreide fiets- en routekaarten + toeristische info
• Meertalige reisleiding aan boord
• Elke dag tour bespreking en toeristische info,s
• Excursie en Historische stadsrondleiding Luik en een bezoek aan het café
Chantant Le Jardin des Ollivette.
• Facultatief eventuele wandelingen met de kapitein.
Niet incl.  Diners –  eigen uitgavenStaff Gratuity .

Hartelijk Welkom aan boord
 
 Miss Elly .

Capt.& Crew

 

 willemsroute1   willemsroute2   willemsroute3   willemsroute5

      

 

Contact Information

Contact :
Dutch Paradise - Boat & Bike Charters 
Holland - Belgium - France  - Germanie    
E-mail: info@Dutchparadise.Com
Web - Site WWW.Dutchparadise.Com 

Phone Booking Office : Hotel Yacht Miró.  00 31 (0) 653152840
Capt. Mps . Miró. direct - and Emergency Phone on tour
00 31 (0) 653152840  

Office Fleet Owner + 31 (0) 651416183 Locatie