• Gentleman Yacht since 1916
  26 meter
 • Interieur
  Miró Gentleman Yacht
 • Route Limburgeois
  Nederland, België & Duitsland
 • Winterhotel Maastricht
  2 persoons luxe hut..2 persons Luxury cabin
 • Route Ravel
  Fiets - & vaar vakanties
 • Maastricht - Parijs
  Chateau de Pierrefonds

City Break Maastricht

Romantisch Hotel Weekend of Midweek in Maastricht

Het is weer eens wat anders dan een gewoon Hotel en enorm avontuurlijk op zo,n prachtig luxe Yacht .slapen in een echte luxe scheepshut . Heerlijk verwarmd en oer gezellig . Tijdens je verblijf heb je alle tijd om op je gemak de stad te verkennen, heerlijk te winkelen in Maasmechelen Village , te wandelen of te fietsen, Thermae 2000 te bezoeken of naar het theater te gaan.en Maastricht is ook de culinaire hoofdstad van nederland . Maastricht heeft altijd wel wat bijzonders

Midweek

3 dagen 2 nachten v.a € 95,- pp

Weekend

3 dagen 2 nachten v.a € 95,- pp 

Programma City Break:

1e middag vanaf 14.00 uur
Aankomst aan boord, en een hartelijke ontvangst met een welkomstdrankje. 's Avonds kun je in de gezellig verlichte Haven romantisch dineren bij kaarslicht. in één van de voortreffelijke kelder Restaurants. Aansluitend ga je lekker uit in de bruisende stad Maastricht. Of heerlijk genieten aan boord bij de open Haard en uitzicht op de prachtig verlichte haven.Of heerlijk uit in bruisend Maastricht - Theater - Kunst - en Prachtige Kroegen.

2e dag 
's-Ochtends eerst een heerlijk Kapiteinsontbijt, en kun je naar keuze een shopping tour naar Maastricht of een uitstapje naar het Designer Outlet enter in Maasmechelen maken. De antiek markt . Maar je kunt natuurlijk ook een van de vele musea of evenementen in de omgeving bezoeken. Maastricht is de tweede monumentenstad van Nederland en er is een scala aan mogelijkheden. Vraag vooral de gastheer naar zijn suggesties. En als je geen zin hebt om ver weg te gaan kun je natuurlijk ook lekker genieten van het zonnedek op de boot.

3e dag
's Ochtends is er nogmaals een overheerlijk Kapiteinsontbijt en daarna heb je de hele dag de tijd voor leuke uitstapjes. Zo kun je bijvoorbeeld naar Thermae 2000, de grotten of de kazematten. Maar ook een rondvaart naar Luik met een bezoek aan de beroemde markt La Batte behoort tot de mogelijkheden.

Inclusief: 
• Welkomstdrankje
• Kapiteinsontbijt
• Infopakket en Stadskaart met o.a. wandelroutes
• Uitnodiging Maasmechelen Outlet Shopping Center
• Actie bonnen div. restaurants a/d Haven
• Gratis toegangskaartje voor Holland Casino in Valkenburg

Excl.=  haven / touristen belasting

logo garant     Dit aanbod Fiets - Vaar vakanties en Charters valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Contact Information

Contact :
Dutch Paradise - Boat & Bike Charters 
Holland - Belgium - France  - Germanie    
E-mail: info@Dutchparadise.Com
Web - Site WWW.Dutchparadise.Com 

Phone Booking Office : Hotel Yacht Miró.  00 31 (0) 653152840
Capt. Mps . Miró. direct - and Emergency Phone on tour
00 31 (0) 653152840  

Office Fleet Owner + 31 (0) 651416183 logo certo escrow

Veilig betalen - Safe payment

Locatie