• Gentleman Yacht since 1916
  26 meter
 • Interieur
  Miró Gentleman Yacht
 • Route Limburgeois
  Nederland, België & Duitsland
 • Winterhotel Maastricht
  2 persoons luxe hut..2 persons Luxury cabin
 • Route Ravel
  Fiets - & vaar vakanties
 • Maastricht - Parijs
  Chateau de Pierrefonds


           15 Dagen More Incl. Boat & e-Bike Tour
 

      Via Limburg, de Ardennen & Noord Frankrijk
 

    tot aan de Vlaamse Noordzee kust

        3 Landen Tour  Holland - Frankrijk - Belgie 
   Limburg -Wallonie - Hauts-de-France - Oost Vlaanderen
 
Dream It ?  Do,it! Met Dutch Paradise Travel
15 dagen More Incl. & uitgebreid Vol pension           
  Met het luxe Hotel Yacht Miró *****

15 dagen Fiets - Vaarvakantie - Meest vlakke fietspaden

Ook niet Fietsers zijn van harte Welkom

Traditioneel vanaf 17 sept. en vanaf 04 okt. (en op aanvraag)

Met Hotel-Yacht Miró ***** reist u door 5 verschillende regio’s - via zuid Limburg - Wallonië – de Picardië & Hauts de France – via de Bovenschelde route naar oost Vlaanderen tot aan Oostende en de Belgische Noordzeekust.           
    

        Gentlemen Yacht since 1916

De Fiets-Vaar vakantie begint in Kanne/ Riemst (B) bij Maastricht, gekend om de wijncultuur de vele historische Monumenten zoals Fort Eben Emael, de Mergelgrotten en mooie kastelen, en natuurlijk Maastricht de Culturele en historische hoofdstad van Limburg. We starten onze Tour in Kanne het mooiste dorpje van Vlaanderen, in de directe omgeving van het Kasteel Neer Kanne en het Gouvernement waar de Europese verdragen van Maastricht werden ondertekend - en vlak bij het Kasteeltje st, Pieter (Woonhuis) van de wereldberoemde Violist en Orkestleider Andre Rieu.

Het Mooie Salon Yacht Miró ***** Origineel Gentlemen Yacht since 1916
is hierbij uw luxe varende Hotelletje dat u op uw reis zal begeleiden. En u een voortreffelijk logies biedt, zonder dat u elke dag koffers moet pakken om verder te kunnen fietsen. U fiets of wandelt op uw gemak zonder problemen tot u weer op de afgesproken plaats komt waar u de Miró***** weer aantreft. U kunt ook een fietsdag overslaan en een heerlijke dag in een lekkere dekstoel aan boord genieten van de vaartocht, wat u wilt . En natuurlijk is er genoeg tijd voor museum of een stadsbezoek. U maakt een heerlijk afwisselende Fiets- Vaarvakantie door het dal van de Maas de Sambre en de boven Schelde 4 grens regio’s tussen Nederland Frankrijk en België    

Aan boord zijn uitstekende Fiets & wandel kaarten en routebeschrijvingen
Tourgegevens:
De lengte van de etappes per fiets zijn ca. 45 Km per dag De totale lengte per schip ca. 650 km. Vrijwel vlakke en enige lichtglooiende fietspaden en lokale wegen, Moeilijkheidsgraad 1 & 4.  (10) Prachtige fietsroutes met onze meertalige Professionele Fiets Gids die de routes kent als zijn broekzak en u de meest interessante plaatsen laat zien . en u helpt bij pech onderweg.   

Een Langere of kortere Fietsroute is altijd mogelijk.
Ook voor (Nordic) wandelaars zijn er vele mooie routes en mogelijkheden met vele interessante excursies.

We Bezoeken prachtige oude steden
Maastricht – Luik - Huy - Namen – Charleroi - Strépy Thieu - Mons - Antoine - Valenciennes – St, Ammands des Eau - Tournai - Lille – Oudenaarde – Gent – Brugge- en zeebad Oostende    

Inclusief in 2022 First Class e - Bike ,

Victoria e Trekking 7.5 ***** E-bike Luxe uniseks Model met 100Km 415 AMP-accu – 7 versnellingen, supersterke midden motor (Bosch system) - traploos, verstelbaar stuur – Terugtraprem + 2 Hand hydraulische + gelzadel, 2 fietstassen, regenponcho, fietscomputer, fietshelm en anti- lekbanden.

Elke dag begeleide Fiets toeren met Meertalige / Professionele Tour Guide
Optioneel is een Fiets GPS/E-Guide die ook uw eigen initiatieven mogelijk maakt zonder de Miró***** kwijt te raken.     

De Miró***** heeft voor u 5 luxe 2-persoons Comfort Class hutten met Dubbelbed, betimmert in kersenhout met in elke hut een ruime Badkamer met douche en toilet. Zitbankje, satelliet kleuren TV/DVD - Radio, eigen safe, 220 volt boordnet, fax, telefoon en internet. Natuurlijk ook C.V. en Airco, welke hu onafhankelijk te regelen zijn. De Miró*****   Ook vind je aan boord BBQ, diverse bordspellen, darts, jeu de boules ballen, e- bikes en nog veel meer. 

   Aan boord en onderweg ? is echt leven als God in Frankrijk.
 
De reis duurt 15 dagen en is op basis van 12 dagen Vol & 2 dagen halfpension. De 12 gezamenlijke diners aan boord zijn Incl. 
• De overige diners aan de wal zijn voor eigen rekening 
• Een gezellige Familiale sfeer en geen verplichtingen
• Max. 10 hotelgasten.
• De heen en terugreis kunt u via internet goedkoop zelf direct boeken,  Met Flixbus  Euro Line Bus - Trein,  of Auto      
Fietsen en wandelen, mag tijdens de reis maar hoeft zeker niet, kortere of langere Fiets en Wandeltochten zijn altijd mogelijk
De reis  Brugge - Maastricht gaat in omgekeerde volgorde.
 
Onder het Motto " Vakantie Bij Vrienden"
Heten wij:  Kapitein en Bemanning u van harte welkom aan boord

PS. onze Schipper Kent de route als zijn vestzak .En de Kok is een echte Grand Chef, die ons de lekkerste dingen tovert daarbij natuurlijk de beste Lokale wijn heerlijk Belgisch bier en prachtige Abdij Kaas uit de regio

Dag, 1 Zaterdag – Kanne - Maastricht 
14.00 Inschepen en een Vrolijke Champagne Ontvangst –   
Een gezellig kennismaken met de andere Gasten en de bemanning. 
Daarna worden de fietsen voor u persoonlijk afgesteld en maken we een kleine eerste fietstour langs de wijngaarden in het Jekerdal. Richting Citadel en het Kasteeltje van Andre Rieu.  Onderweg passeren we ook de hoogste sluis van de Maas, waar de schepen 18 meter omhoog worden gebracht. Na afloop wacht ons 's avonds een heerlijk welkomstdiner aan boord van de Miró***** en 's avonds is er nog de mogelijkheid om een ​​stadstour door Maastricht te maken. Onze gids neemt je mee op een wandeling die je op een bijzondere manier de stad laat ontdekken. En hij vertelt je alles over de geschiedenis van de stad, en s, avonds  hoort een lekker biertje op de Miró***** daar ook bij.

Dag 2. Maastricht - Luik de vurige stede    
8.00 uur Ontbijt aan boord- Onze Fietsroute ca. 45 km voert ons vandaag over Lanaye en Visé naar Bleigny Mine en kunnen we het museum van deze oude steenkolenmijn bezoeken 
van daar fietsen we naar Luik en landen we op onze steiger aan het Park Des Bouverie        

Het Diner is naar echte Luikse Traditie.
En na het Diner  Facultatief ?  Een kleine wandeling met bezoek aan het beroemde   

GARE DES GUILLEMINS  
 ( Made By Architect Santiago Calatrava )

Dag 3. Luik - Huy – Namur     
Om 8.00 uur een heerlijke ontbijt Cruise met de Miró***** naar Neuville. Onze fietstocht van vandaag ca. 45 km  gaat naar over Huy met zijn geweldige Citadel en prachtige kathedraal, via pittoreske dorpjes en Marche la Dame eindigen we in de Gravenstad Namur, de hoofdstad van Wallonië. Vanaf onze ligplaats heb je een prachtig uitzicht op het hoog gelegen kasteel en de Citadel die eeuwen geleden werd gebouwd om de stad te beschermen.  
En Namen heeft een prachtige historische binnenstad. Na het diner kunt u een wandeling maken naar de Citadel of de kabelbaan naar boven nemen. Daar kunt u genieten van het prachtige uitzicht over de stad, de Maas en de Samber. Daarna heb je tijd om door het gezellige Namen te slenteren en de kleine straatjes met hun vele cafés te ontdekken.  
 
Dag, 4 & 5  Namur - Charleroi - Grosselies 
's Ochtends geniet je van je heerlijke ontbijt, en de Miró***** vaart in de richting van de oude Abdij van Floreffe (kloosterbier & kaas) daarna een prachtige fietstocht ca.45km langs de Sambre naar Rosalies. Het landschap dat we zien doet denken aan vroeger, toen de mijnbouw en de staalindustrie floreerden in dit gebied. Hier komen we weer aan boord - de boottocht laat in de middag brengt ons naar Charleroi - en we varen door indrukwekkende en verloren oude staalfabrieken. We overnachten op de rustige kade in Grosselies.                 
    .
Dag 6 Grosselies - Strépy Thieu – Mons  
Ontbijttrip naar Strépy Thieu - naar de nieuwe scheepslift in het Canal du Centre. Deze enorme scheepslift -is de grootste ter wereld en zo groot als een voetbalveld - overspant een hoogte van 78 meter.  You Tube = https://www.youtube.com/watch?v=mwsC-_XKJJM Bezoek de enorme machinekamer en het museum! Daarna start je een fietstocht van 35 kilometer die je naar het Canal Historique du Centre brengt. En u kunt een bezoek brengen aan de 3 kleine oude scheepsliften die door UNESCO tot werelderfgoed zijn verklaard. En we fietsen verder richting Mons. 's Avonds staat er een uitstekend diner voor u klaar en kunt u genieten van het prachtige uitzicht en de natuur. Bezoek de kronkelende straatjes in de oude stad. Met het beroemde Stadhuis het Bellfort en de kathedraal.

 Dag 8, Mons – Valenciennes - Tournai  
Na het ontbijt start een ca. 55 km lange (fiets) tocht. Naar Frankrijk richting van de Franse stad Valenciennes, en st, Ammands des Eau - het land waar Vincent van Gogh in zijn jonge jaren als predikant werkte - een prachtig landschap. Met vriendelijke dorpjes en we ontmoeten elkaar in de Oude stad Tournai met zijn prachtige Kathedraal en gezellige kleine straatjes .  

Dag 9 Tournai Rustdag 

Ontbijt - bezoek aan de oude stad en kathedraal - optionele fietstocht zonder gids richting Lille in Frankrijk. Prachtige fietsroute van ca. 35 kilometer, de route voert je door het prachtige Franse landschap, je komt langs pittoreske dorpjes en rijdt door een gebied dat voornamelijk wordt gebruikt voor bos en landbouw. Het schip wacht op u hier in Doornik met Middagthee en koffie. Het personeel aan boord van Miró***** heeft een extra schoonmaak dag / bedden / hutten etc. vandaag is wasdag & schip en schip & alle hutten zijn extra fris gemaakt.

Dag 10 Tournai - Oudenaarde  
De (fiets)tocht van vandaag voert ons richting Stad Oudenaarde Vlaanderen Bierstad met 4 bekende ambachtelijke brouwerijen Brouwerij - Roman - Liefmans - Cnudde en Smisje een tour door kronkelende dorpjes een prachtige fietsroute die ontdekt moet worden.   Op de rand van de Vlaamse Ardennen. Hier in Oudenaarde kom je weer aan boord. Overigens de e Vrachtvaart bepaalt de snelheid op de Schelde, en dit op een typische manier: ontspannen, met een glas wijn en heerlijk eten. Want wat vandaag niet wordt gedaan, doen we morgen  
Er is voldoende tijd om te ontspannen en te genieten van de unieke omgeving. 's Avonds is er weer een heerlijk traditioneel Diner, Stoverije uit de Vlaamse Pot en met Oudenaardens  Bruyn bier  

Dag 11   Oudenaarde – Merelbeke - Gent

Nadat je je hebt versterkt met het ontbijt, fietsen we richting Gent. Universiteits- en cultuurhoofdstad van Oost-Vlaanderen.  Gent is een zeer oude stad uit de Keltische/Gallische tijd. en we meren af Midden in de Binnenstad in de haven Porta Ganda .  De stad biedt vele bezienswaardigheden, een geweldige kathedraal met het beroemde Lam Gods van de gebroeders Van Eyck en een historische oude binnenstad. Keizer Karl de 5e is hier geboren, Gent is een prachtige stad die ontdekt wil worden en die veel musea heeft die echt een bezoek waard zijn. Je hebt de rest van de dag om wat rond te dwalen.

Dag 12 .  Gent – Brugge    
8 uur een heerlijk ontbijt en we fietsen vandaag door het Meetjesland tussen Gent en Brugge, dit prachtige gebied met vele gastvrije dorpjes, kastelen en prachtige fietspaden, laad je op om te ontdekken. De fietstocht neemt je mee langs Grachten en
Kanalen, door kleine dorpjes en landelijk gebied - naar de Museumstad Brugge in Vlaanderen Na een heerlijke fietstocht wacht de Miró***** op je aan de Kade van Brugge met   thee en koffie en een heerlijk Diner .  

Dag 13. Brugge - Oostende – Brugge   
Vandaag een fietstocht van ca 49 km naar de prachtige Noordzeebadplaats Oostende . Een bedrijvige havenstad met veel bezienswaardigheden De Boulevard met zijn chique sfeer en het Mooie strand moet je gezien hebben De Miró***** blijft comfortabel in Brugge. Het Diner vanavond is naar keuze aan de haven of in de Mooie stad binnenstad van Brugge . (Niet incl.)

Dag 14  – Brugge   
Na het ontbijt wacht de Prachtige middeleeuwse stad Brugge erop om door u ontdekt te worden. Vandaag is fietsen mogelijk maar optioneel en niet begeleid. De stad Brugge biedt u vandaag een schitterend decor met een ongelooflijk fantastisch historisch zicht, u kunt er een stadsrondrit maken over de sprookjesachtige grachten, slenteren door de prachtige oude stad en de vele monumentale bezienswaardigheden bezoeken. 's Avonds diner onder eigen regie in de stad (niet incl.)

Dag 15 . Zaterdag
Na een heerlijk ontbijt is het helaas tijd om afscheid te nemen van alle nieuwe vrienden en na een groot avontuur huiswaarts te keren.  

Fietsen en wandelen is MOGELIJK tijdens de hele reis, maar niet verplicht.
Kortere of langere fiets- en/of wandeltochten zijn ook mogelijk.

Prijs 2350,- p.p.p.r reis 15 dagen + € 250.- pp Boordkas :
Voor de Toeristenbelasting - Lokale afdrachten - Doorvaartrecht - Havengelden - Fiets verzekering - Energie toeslag – Co2 Compensatie

  Meer Incl. Inclusief:
  Champagne ontvangst .
• Logies aan boord van het Luxehotel Yacht Miró*****
• 14 x Uitgebreid Kapiteins ontbijt.                                                                                     
• 14 x Lunch/ pakket en Drankje / Fruit.                                                                                     
• 12 x First class 3 Gang Diner. Aan boord.
• Luxe 2 pers Hut met Dubbelbed, Airco - Sat TV/ DVD. - CV –Safe – Föhn  
• Eigen Sport Massage apparaat.  
• Eigen badkamer en Suite - Douche / Toilet. enz
• Elke dag cabine reiniging
• Koffie & Afternoon Thee met lekkers
• Fruit en snacks
• Handdoeken – Bedlinnen - Wasserij service 
• Fietshuur, First Class e-Bike , Victoria e –Trekking 7.5 ***** luxe model met 100 km accu,
• terugtraprem + 2 Hydraulische Hand remmen, 2 zijtassen, extra lange instap,
• 7 versnellingen, fietscomputer, regenponcho, reparatiemateriaal, een dubbel veiligheidsslot en fietshelm antielekbanden enz.
• Meertalige en Professionele Fietstour begeleider / Guide en Bemanning
• Optioneel : GPS fiets route navigator ,   
• Bruikleen routekaarten en toeristische informatie
• Familiale sfeer aan boord.
• Div. Stadse wandelingen en excursies met de Schipper & Guide.
• Haven gelden Energy toeslag enz.
• Doorvaartrechten toeristen belasting Fiets verzekering.

 • Excl. zijn eigen uitgaven, reisverzekering. Staff gratuite, Intree, s
   

Inschepen  2022 - 17 Sept.in Kanne /Maastricht 
Einde Reis  Brügge 01 Okt. 
Inschepen in Brügge 04 Okt. 
Einde Reis  Maastricht 18 Okt.

Voll Charters het hele jaar mogelijk Op aanvraag en beschikbaarheid  

 

logo garant     Dit aanbod Fiets - Vaar vakanties en Charters valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant.

Contact Information

Contact :
Dutch Paradise - Boat & Bike Charters 
Holland - Belgium - France  - Germanie    
E-mail: info@Dutchparadise.Com
Web - Site WWW.Dutchparadise.Com 

Phone Booking Office : Hotel Yacht Miró.  00 31 (0) 653152840
Capt. Mps . Miró. direct - and Emergency Phone on tour
00 31 (0) 653152840  

Office Fleet Owner + 31 (0) 651416183 logo certo escrow

Veilig betalen - Safe payment

Locatie